Translate

vineri, 28 iunie 2019

Prima AGA, Ordinea de zi și R.O.I.



Astăzi, 28 iunie 2019, la ora 17:30 H va avea loc prima adunarea generala a

Pe strada Frakkastigur la numărul 8, in localitatea Reykjavik.

Ordinea de zi și Regulamentul de Ordine Interioara, R.O.I. 

Prima Adunare Generala a Asociației *AGA*

1) Propuneri și alegeri pentru Consiliul de Conducere 
Mandatul de 24 de ore al Consiliului de Conducere al membrilor fondatori  se încheie la ora 17:30, 28 iunie 2019 in momentul in care a început adunarea și după ce s-au validat toți membrii prezenți la adunare prin semnarea in condica de prezenta după înaintarea cererii de adeziune către consiliul fondator și acceptarea acesteia. 

Se fac propuneri pentru Consiliul de Conducere conform statutului in vigoare adoptat pe data de 23 iunie 2019 odată cu semnarea actului constitutiv. Se accepta alte candidaturi ale oricărui membru prezent in sala pentru orice funcție din Consiliul de Conducere: Președinte, Vicepreședinte, Director Executiv, Secretar, Trezorier, Cenzor 1, Cenzor 2.
Ședința de alegeri este arbitrata și moderata de către cei 6 membri fondatori împreună cu alți trei membri validați, prezenți la întâlnire, toți întruniți in biroul electoral. Votul este secret pentru fiecare funcție in parte. Se numără voturile de către toți membrii comisiei de alegeri. Se comunica rezultatul alegerilor prin enumerarea celor șapte funcții din Consiliul de Conducere cu membrii aleși.

2) Respingerea statutului actual și adoptarea noului statut.

Președintele nou ales conduce adunarea. Se citește noul statut. Noul statut a fost redactat de către membrii fondatori prin libera exprimare și utilizând drept reper statutul a 3 organizații non-profit: Crispus NGO Romania, Dacia Islanda, Biotur Romania.

Se fac amendamentele împreună cu membrii din consiliul de conducere nou ales. Toti membrii AGA au dreptul sa completeze și sa aducă argumente pentru schimbarea și corectarea statutului.

Se votează noul statut. Cvorumul necesar este 2/3 din membrii AGA.

3) Infiintarea sectiilor.

Conform statutului adoptat.

4) Inchiderea adunării generale.
Procesul verbal scris de către secretariat va fi semnat de către toti membrii adunării.


Consiliul membrilor fondatori cu mandat de 24 de ore
27 iunie 2019, Reykjavik


Obiectivele majore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Alegeri prezidențiale 2019