Translate

duminică, 28 iulie 2019

Consulat de cariera in Islanda, pentru 30 de romani?

Consulat de cariera sau consulat itinerant in Islanda

Cetățenii români din Insulele Canare, Spania au beneficiat de consulat itinerant din partea secției consulare de la Madrid de pe lângă Ambasada României in Spania in luna mai 2019. Serviciile consulare sunt legate de identitatea noastră si trebuie sa luptam si noi, cei de aici din Islanda pentru drepturi egale. Cati bani și cate bilete au plătit romanii din Islanda si pe la cate cozi stau acum in concediu in Romania ca sa poată sa își schimbe buletinul sau pașaportul. Vrem consulat in Islanda! Vrem ca secția consulara de pe lângă Ambasada României in Regatul Danemarcei si Republica Islanda sa vina si la noi, la Reykjavik.


Consultația Publica, strângere de posibili petiționari AICI

Doar ca cetățenii români care vor consulat in Islanda sunt in număr mic, doar 32 de răspunsuri de "Da" au fost date la întrebarea "Vrei Consulat in Islanda?". Mai sunt 10 zile in care putem sa ne exprimam dreptul colectiv conform Constituției României, este un simplu exercițiu de a testa capacitatea romanilor din Islanda pentru un interes colectiv. Nimeni nu garantează ca acel stat roman care are obligația de a veghea pentru binele cetățenilor romani va veni maine sa ne pună consulatul aici, însa noi putem sa facem primul pas!  
Art. 51 – Dreptul de petiţionare (2) Organizaţiile legal constituite au dreptul să adreseze petiții exclusiv în numele colectivelor pe care le reprezintă. Ne mai gândim? Nimeni nu va veni la noi sa ne dea ceva! Schimbarea vine cu noi! Ia atitudine și cere statului dreptul tau!
Participa la acțiune și exprima-ți liber dorința de a avea sau nu Consulat General al României la Reykjavik.

Vizita reprezentanților statului roman in Islanda, 2018

Consulat Itinerant al secției consulare de la Madrid in Insulele Canare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Alegeri prezidențiale 2019